ukenru
sud-dozvoliv-zatrimati-ekszastupnika-golovi-sbu-neskoromnogo

Суд дозволив затримати ексзаступника голови СБУ Нескоромного

 • 12380 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Суд дозволив затримати з метою приводу колишнього першого заступника голови СБУ Дмитра Нескоромного, якого підозрюють у причетності до організації замовного вбивства начальника Головного Управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Про це УНН повідомляє з посиланням на розшуковий облік на сайті МВС у розділі “Особи, які переховуються від органів влади”.

Деталі

Так, Нескоромного названо особою, яка переховується від органів досудового розслідування. Також вказано, що суд надав дозвіл на затримання його з метою приводу для участі в обранні запобіжного заходу.

Що було раніше

Колишньому першому заступнику голови Служби безпеки Дмитру Нескоромному оголошено про підозру у вчиненні злочину — організації готування вбивства начальника Головного Управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова.

23 січня Служба безпеки України попередила замовне вбивство свого співробітника і затримала одного з його організаторів, який є чинним працівником Служби. Тоді у СБУ повідомили, що мала місце змова кількох осіб. Ними був розроблений план вчинення злочину. Організатор підшукав виконавця і запропонував за вбивство 50 тис. доларів.

Голова СБУ Іван Баканов вважає, що Дмитро Нескоромний, якого підозрюють в організації замовного вбивства Андрія Наумова, може мати зв’язки зі спецслужбами Російської Федерації.

Також у СБУ назвали мотив для організації вбивства керівника внутрішньої безпеки Наумова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП