ukenru
sud-chernigova-areshtuvav-chornoknizhnikiv-za-vbivstvo-podruzhnoyi-pari

Суд Чернігова арештував "чорнокнижників" за вбивство подружньої пари

 • 10846 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Новозаводський районний суд Чернігова заарештував "цілителів", які підозрюються у вбивстві подружжя зі столиці. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Чернігівської області.

"На вихідних Новозаводський районний суд Чернігова обом підозрюваним обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою в СІЗО строком на два місяці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 червня до поліції Києва надійшла заява про зникнення подружньої пари. Правоохоронці одразу почали пошуки молодих людей і з’ясували, що востаннє вони виходили на зв’язок з території Чернігівської області.

Поліція знайшла подружжя 21 червня за селом Шаповалівка Борзнянського району Чернігівської області. Їх тіла були закопані на території сміттєзвалища на місці колишнього свинокомплексу. Жінці та чоловіку було нанесено з півдесятка ножових ран в груди, від чого вони одразу померли.

У рамках оперативно-розшукових заходів поліція затримала підозрюваних. Ними виявилися знахарка та її товариш, який також практикує чаклунство. Подружжя спокусилося на обіцянку «чорнокнижників» повернути їм здоров’я. Натомість шарлатани позбавили життя молоду пару.

Наразі слідчими ГУНП в Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб) – карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті (корисливі мотиви).

 

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП