sud-areshtuvav-pidozryuvanogo-u-zgvaltuvanni-khlopchika-na-odeschini

Суд арештував підозрюваного у зґвалтуванні хлопчика на Одещині

 • 8726 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 2 жовтня. УНН. Суд взяв під варту без права на заставу підозрюваного у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом, вчиненого стосовно 8-річного хлопчика. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Одеської області, передає УНН.

"За клопотанням Комінтернівської місцевої прокуратури 2 жовтня судом взято під варту без права на заставу підозрюваного у насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом, вчиненого стосовно 8-річного хлопчика", – йдеться в повідомленні.

Як було встановлено, скориставшись тим, що хлопчик залишився без нагляду, зловмисник повів його до багатоповерхового будинку, у якому мешкав. Піднявся з ним на технічний поверх у ліфтову. Там протягом кількох годин бив хлопчика та вступав з ним у статеві зносини. Зранку ґвалтівник втік до іншого населеного пункту. Протягом декількох годин його викрила і затримала поліція.

Крім того, мати малолітнього нещодавно притягалась до адміністративної відповідальності за систематичне невиконання своїх обов’язків по вихованню сина. Наразі вирішується питання про позбавлення її батьківських прав. Хлопчика тимчасово влаштували до медзакладу для лікування та подальшої реабілітації.

Нагадаємо, в Одеській області затримали раніше судимого чоловіка за зґвалтування 8-річного хлопчика. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Іраку обрали нового президента

     • 8588 переглядiв

    Пам'ятник Анні Ярославні відкрили у французькій Тулузі

     • 17853 переглядiв

    У Єревані пройшла багатотисячна акція протесту

     • 8585 переглядiв

    Українців попередили про заморозки і сильний вітер

     • 16675 переглядiв