ukenru
sud-areshtuvav-nachalnika-mizhregionalnoyi-mitnitsi-po-lvivskiy-oblasti

Суд арештував начальника міжрегіональної митниці по Львівській області

 • 8948 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Шевченківський районний суд м. Львова обрав підозрюваному у хабарництві начальнику відділу міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України по Львівській області запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, з альтернативою застави у 2 млн грн. Про це передає УНН з посиланням на управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

"Шевченківський районний суд м. Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Львівського гарнізону та обрав начальнику відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України по Львівській області міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 2 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вказана особа підозрюється в організації схеми щомісячних поборів від начальників структурних підрозділів Львівської митниці Державної фіскальної служби за не створення штучних перешкод у їх службовій діяльності.

Затримали правопорушника 2 червня 2017 року в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України військові прокурори Львівського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції України.

У ході обшуку особистого автомобіля посадовця виявлено та вилучено в повному обсязі чергову частину одержаного хабара – 60 тис. дол. США та 10 тис. грн.

Санкція ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням) передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-ьох років, з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 3 червня, у Львові правоохоронці затримали на хабарі начальника Міжрегіональної митниці ДФС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП