ukenru
student-inozemets-pomer-vid-kuli-politseyskogo-u-ssha

Студент-іноземець помер від кулі поліцейського у США

 • 7158 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Чоловіка, у якого стріляв поліцейський після того, як він розбив свій автомобіль і вступив у сутичку з офіцером поліції в американському штаті Огайо, був 26-річний студент, громадянин Об'єднаних Арабських Еміратів. Про це у вівторок повідомили чиновники, передає УНН з посиланням на Reuters.

Студент університету Кейс Вестерн Резерв в Клівленді Саїф Нассер Мубарак Аламері помер від вогнепального поранення в голову в неділю.

Поліцейські близько 15:00 за місцевим часом відповіли на виклик про безладне водіння на Огайо Тернпайк, за 48 км на південний схід від Клівленда, йдеться в заяві поліції. Водій втратив контроль над своїм транспортним засобом, який перевернувся, і втік в довколишні ліси.

С.Аламері зрештою знайшов офіцер поліції, який застрелив його після боротьби, повідомила поліція.

Офіцера відправили в адміністративну відпустку на час розслідування. Його доставили в міську лікарню Акрона з незначними травмами після стрілянини і відпустили, додала поліція.

Представник університету Кейс Вестерн Резерв Білл Лубінгер повідомив, що С.Аламері був студентом.

"Ми розслідуємо, що саме сталося і що привело до стрільби, а потім передамо справу прокурору", - сказала прес-секретар прокурора штату Огайо Джилл Дель Греко.

З її слів, не встановлено, чи була в С.Аламері зброя під час стрілянини.

У МЗС Об'єднаних Арабських Еміратів повідомили, що посольство ОАЕ вивчає подію.

Українські Національні Новини

Новини Світу