ukenru
strilyanina-v-natsionalnikh-lotereyakh-vbivtsya-zyavivsya-v-politsiyu-z-povinnoyu

Стрілянина в Національних лотереях: вбивця з'явився в поліцію з повинною

 • 15243 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Один з учасників стрілянини в "Українських національних лотереях" (УНЛ) зізнався у вбивстві. Про це УНН стало відомо з власних джерел в поліції.

"Він сам прийшов до районного управління поліції і повідомив, що одну людину вбив, а другого поранив", - повідомив співрозмовник.

Підозрюваний 1989 року народження.

Нагадаємо, вчора в столиці сталася стрілянина в столичному гральному закладі "Українська національна лотерея" (УНЛ).

За даними "Страни", це була нелегальна точка, де організовувалися азартні ігри.

Конфлікт трапився на ґрунті суперечки за майно між двома власниками. Близько 12 години дня 29 січня в УНЛ зайшла група осіб в балаклавах і вступила у перепалку з охоронною фірмою. Перепалка переросла в бійку, в ході якої один чоловік був убитий, інший поранений.

Раніше УНН повідомляв, що "УНЛ" і раніше підозрювався в організації азартних ігор, але вийшов "сухим з води". Півтора роки тому Печерський суд столиці зобов'язав фіскалів перевірити компанію на предмет шкоди державі внаслідок нелегальної діяльності. Але фіскали перевірку так і не провели, а в прокуратурі не стали пояснювати причини невиконання рішення суду.

"УНЛ" пов'язують з нардепом від БПП Олександром Третьяковим, екс-главою АП Борисом Ложкіним і екс-главою ФДМ Ігорем Білоусом. І.Білоус зокрема міг отримати частку в компанії шляхом передачі 40 приміщень для ігрових залів в Києві.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП