ukenru
strilyanina-v-cherkasakh-politsiya-provodit-obshuki-za-mistsem-prozhivannya-ta-v-avtomobili-pidozryuvanogo

Стрілянина в Черкасах: поліція проводить обшуки за місцем проживання та в автомобілі підозрюваного

 • 14098 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Наразі правоохоронці проводять обшуки за місцем проживання та в автомобілі підозрюваного. З місця стрілянини була вилучена зброя. Про це УНН повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

"На місці події тривають слідчі дії, з місця події вилучені пістолет, набої, стріляні гільзи, а також два корпуси гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами до них і ніж. Всі ці речові докази, по завершенні слідчих дій, будуть направлені на експертизу. Також слідчі проводять санкціоновані обшуки за місцем проживання затриманого та у його транспортному засобі. Окрім того, слідчий повідомив затриманому, який перебуває у лікарні, про те, що він затриманий в рамках статті 208 кримінально-процесуального кодексу", - повідомив Тракало.

Нагадаємо, увечері 24 травня у Черкасах вбито депутата обласної ради від ВО "Батьківщина", екс-заступника міського голови Черкас Сергія Гуру. Напередодні у Черкасах чоловік з двома гранатами та зброєю зайшов в офіс громадської організації “Черкащани” та погрожував підірвати будівлю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП