strilyanina-v-aeroportu-kishineva-scho-vidomo-pro-napadnika-ta-dvokh-yogo-zhertv

Стрілянина в аеропорту Кишинева: що відомо про нападника та двох його жертв

 • 4973394 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Стрілком, який убив у Кишинівському аеропорту двох людей, виявився 43-річний громадянин Таджикистану, якому заборонили в'їзд до Молдови. Жертвами нападника стали прикордонник та співробітник охорони, передає УНН із посиланням на NM.

Цитата

"Стрілком, який убив у Кишинівському аеропорту прикордонника та співробітника охорони, виявився 43-річний громадянин Таджикистану, якому заборонили в'їзд до Молдови", - цитує NM прем'єра Молдови Доріна Речана.

Деталі

Речан повідомив, що 43-річному громадянинові Таджикистану відмовили у в'їзді до Молдови з міркувань безпеки. Під час супроводу його в стерильну зону для оформлення процедури повернення в країну походження він застрелив зі зброї, відібраної у співробітника прикордонної поліції, прикордонника та співробітника служби безпеки аеропорту. Також він поранив пасажира, якому зараз надають медичну допомогу.

Додамо

Президентка Молдови Майя Санду також прокоментувала інцидент і висловила співчуття родинам загиблих. 

"Сьогодні в аеропорту стався серйозний інцидент, під час якого іноземний громадянин, якому влада Республіки Молдова відмовила у в’їзді в країну, смертельно застрелив двох людей – прикордонника та співробітника служби безпеки аеропорту.
Щиро співчуваємо сім’ям та близьким загиблих – втрата близьких – це величезний біль для родин. Це сумний день для всіх нас.

Державні установи перебувають у стані підвищеної готовності, поліція та правоохоронні органи мобілізовані по всій території Республіки Молдова", - написала Санду на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрілянина в Кишиневі: дипломати з'ясовують, чи були українці в аеропорту

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У червні на водоймах в Україні загинуло 120 людей

     • 612514 переглядiв

    У Татарстані вибухнув резервуар із хімікатами: є жертви

     • 704139 переглядiв