ukenru
strilyanina-u-meksikanskomu-bari-zaginulo-13-osib

Стрілянина у мексиканському барі: загинуло 13 осіб

 • 11933 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. В п'ятницю, 19 квітня, в одному з барів міста Мінатітлан, що у Мексиці, група озброєних людей розстріляла відвідувачів закладу, що брали участь у сімейному святі. Про це повідомляє Reuters із посиланням на місцеву владу, передає УНН.

У стрілянині загинули сім чоловіків, п'ять жінок та одна дитина. Повідомляється, що ще щонайменше чотири людини отримали поранення.

Представник уряду штату Веракрус, в якому знаходиться місто, розповів, що озброєні особи, які відкрили стрілянину, шукали власника бару.

Наразі точно не відомо, чи йде мова про власника саме того бару, де відбулась стрілянина, та чи був власник серед постраждалих або загиблих. Мотиви нападників також невідомі.

Зазначається, що штат Веракрус вже кілька років страждає від бандитизму та корупційних скандалів, що пов'язані з політиками.

Як повідомляв УНН, сьогодні у місті Кам’янському підстрелили 33-річного місцевого жителя.

Внаслідок стрілянини чоловіка одразу госпіталізували в лікарню. Ще двом постраждалим перехожим – жінці та чоловіку – надали первинну медичну допомогу на місці, але пізніше їх теж госпіталізували.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП