ukenru
strilyanina-po-dityakh-na-mikolayivschini-pidozryuvanogo-vzyali-pid-vartu

Стрілянина по дітях на Миколаївщині: підозрюваного взяли під варту

 • 21092 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. У Центральному райсуді Миколаєва вчора відбулося засідання щодо обрання запобіжного заходу чоловіку, підозрюваного у стрілянині по дітях у місті Нова Одеса Миколаївської області, передає УНН.

Так, під час засідання підозрюваний визнав свою причетність до події. Він зазначив, що вбивати дітей не хотів. А вогнепальну зброю взяв, "просто щоб налякати, і випадково вистрілив".

Прокуратура клопотала про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Крім того, батьки постраждалих дітей повідомили, що отримали кошти на лікування дітей. Також вони відмовилися від претензій до підозрюваного.

Як повідомили УНН у прес-службі обласної прокуратури, сьогодні, 12 вересня, суддя вийшов із нарадчої кімнати. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 листопада без права внесення застави.

Нагадаємо, 9 вересня поліція отримала повідомлення від місцевих жителів про те, що 68-річний житель районного центру здійснив постріл по дітях, які гралися на вулиці. Внаслідок чого були травмовані 12-річний хлопчик та дві дівчинки віком 9-ти та 5-ти років. Зловмисник також отримав тілесні ушкодження у вигляді поранення руки.

Того ж дня слідчі слідчого управління ГУНП в Миколаївській області розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п.1.2 ч. 2 ст. 115 КК України "Замах на умисне вбивство", що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Вилучені з місця події залишки саморобного пристрою для стрільби були направлені на експертне дослідження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП