ukenru
strilyanina-na-odeskomu-vesilli-zakinchilasya-masovim-zatrimannyam-zi-spetsnazom

Стрілянина на одеському весіллі закінчилася масовим затриманням зі спецназом

 • 23757 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Планом "Перехоплення" і затриманням закінчилася веселощі зі стріляниною і дрифтингом на кавказькому весіллі під Одесою. Як передає УНН, інцидент почався з того, що в селі Фонтанка під Одесою невідомий відкрив стрілянину з автомата посеред дороги. Поруч схвально сигналили і дріфтували автомобілі.

Відео та фото інциденту очевидці виклали в соцмережу. Громадський резонанс привів до того, що поліція Одеської області відреагувала на резонансну інформацію і відправила на місце опергрупу.

Як виявилося, той, хто стріляв і дрифтери були в числі гостей на кавказької весіллі. Підозрюваних затримали в ресторані, куди після інциденту зі стріляниною прослідував весільний кортеж.


Стріляв 22-річний чоловік. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України, з ним проводяться невідкладні слідчі дії. Зброю вилучено та направлено на експертизу. Крім того, під час обшуку було знайдено кастет. Згідно ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу, за збройне хуліганство чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Крім нього, затримали ще і іншого водія, який "дріфтував" на дорозі і створював аварійну ситуацію. Йому загрожує адміністративне покарання. Пізно ввечері з'явилося відео, на якому стрілок - приносить "свої вибачення" і обіцяє ніколи надалі "не виконувати таких вчинків".

Як пізніше з'ясувалося, весілля святкував чемпіон України з вільної боротьби Магомед Закарієв. Він вигравав Чемпіонати України в 2013, 2016 2017 і 2020 роках.

Магомед Закарієв

Українські Національні Новини

УНН-Одеса