ukenru
stolichniy-zoopark-pislya-vidkrittya-vidvidali-ponad-7-tisyach-lyudey-klichko

Столичний зоопарк після відкриття відвідали понад 7 тисяч людей - Кличко

 • 18150 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Протягом перших трьох днів після відкриття оновлений столичний зоопарк відвідали 7 130 людей. Понад півтори тисячі з них придбали квитки до зоопарку онлайн. Про це повідомив на брифінгу мер Києва Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

"Загалом, за перших три дні після відкриття зоопарк відвідали 7 130 людей. Понад півтори тисячі з них придбали квитки до зоопарку онлайн. Нагадаю, вхід відвідувачам без маски заборонений. Квиткові каси обладнали захисним склом, касири працюють в захисних масках", – сказав Кличко.

Так, дезінфекцію території зоопарку здійснюють щоранку та щовечора. На центральному вході встановили пункт вимірювання температури та апарати для дезінфекції рук. Працює на території зоопарку і медпункт.

"Кількість відвідувачів зараз обмежена. Одночасно у зоопарку можуть гуляти люди з розрахунку не більше 1 особи на 10 кв. м. площі. Зокрема, і з цим були пов’язані черги біля входу в зоопарк", – зазначив мер Києва.

Він повідомив, що роботи і перетворення в зоопарку ще тривають. Місто продовжує його реконструкцію. Також у липні планують відкрити паркінг на 500 авто для відвідувачів київського зоопарку.

"Наступного року ми повернемо київський зоопарк до Європейської асоціації зоопарків. І протягом найближчих двох років повністю завершимо реконструкцію та оновлення столичного зоопарку", – резюмував Кличко.

Нагадаємо, що 23 травня в Києві відбулось відкриття зоопарку, де завершили першу чергу реконструкції.

Українські Національні Новини

Київ