ukenru
stepanov-rozpoviv-pro-svoyikh-novikh-zastupnikiv

Степанов розповів про своїх нових заступників

 • 13710 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Вчора на засіданні уряду були призначені заступники міністра охорони здоров’я. Першим заступником була призначена вже колишня очільниця "Охматдиту" Ірина Садов’як. Про це повідомив на брифінгу очільник міністерства Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

"Вчора на засідання Кабміну було призначено нових заступників міністра охорони здоров’я. Так, першим заступником стала Садов’як Ірина Дмитрівна, яка до цього очолювала Національну лікарню "Охматдит", має великий досвід керівних посад у системі охорони здоров’я, керувала районною лікарнею, достатньо успішно керувала", - зазначив міністр.

За його словами, вона буде відповідати за стратегічний напрямок розвитку системи охорони здоров’я, за стандарти надання меддопомоги.

"Наступним заступником призначено Кучера Ярослава Олександровича, він буде відповідати за цифровізацію, цифрову трансформацію. Тому що всі ми хочемо бути в тренді, цифрові технології мають бути у медицині", - додав Степанов.

Як відзначив міністр, попереднім рішенням уряд затвердив Іващенка Ігоря Анатолійовича заступником міністра з питань європейської інтеграції, тому що все спілкування з міжнародними партнерами і прийняття досвіду є дуже важливим.

"Команда МОЗ на рівні заступників на сьогодні повністю сформована. Зараз ми ідемо далі щодо формування команди на рівні директорів департаментів, директоратів і всіх решта фахівців", - підсумував Степанов.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що хоч коронавірус і попсував плани, однак відкрити сучасне відділення Охматдиту потрібно влітку.

Українські Національні Новини

Політика