ukenru
stepanov-prodovzhit-spivbesidi-z-kandidatami-na-golovu-nszu-protyagom-dvokh-dniv

Степанов продовжить співбесіди з кандидатами на голову НСЗУ протягом двох днів

 • 10884 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Через те, що вчора не відбулися всі співбесіди з кандидатами на посаду голови НСЗУ, сьогодні-завтра їх ще будуть проводити, а потім кандидатуру подадуть уряду для призначення. Про це заявив на брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає кореспондент УНН.

“Вчора в рамках конкурсу на голову НСЗУ я проводив співбесіди зі всіма допущеними кандидатами, які подали свої кандидатури на цей добір. Звісно, все відбулася максимально в рамках закону, прозоро”, - сказав Степанов.

За його словами, всі без виключення співбесіди були записані, їх можна переглянути.

“В рамках цього добору людина призначається на термін дії карантину. А після того протягом 2 місяців треба буде провести вже конкурс в рамках діючого законодавства і призначити людину”, - додав Степанов.

За його словами, під час співбесід заважала народний депутат України, яка зірвала частину роботи. Степанов вважає, це відбулося через те, що він для представників цієї політичної сили “незручний міністр”.

“Певна кількість співбесід була цим народним депутатом просто зірвана, то нам треба закінчити їх, думаю що сьогодні-завтра я їх закінчу, і потім, думаю, буде внесена відповідна кандидатура людини на засідання уряду, де вона буде призначена”, - додав Степанов.

Нагадаємо, на посаду голови НСЗУ було відібрано 17 кандидатів, які 2 червня мали проходити співбесіду, з них 9 - підтвердили свою участь, а троє відмовилися.

Українські Національні Новини

Політика