ukenru
stalo-vidomom-pro-stan-7-postrazhdalikh-u-smertelniy-dtp-na-dnipropetrovschini

Стало відомо про стан 7 постраждалих у смертельній ДТП на Дніпропетровщині

 • 13047 переглядiв

ДНІПРО-КИЇВ. 3 грудня. УНН. Вчора, 2 грудня, внаслідок ДТП на Дніпропетровщині загинуло 5 осіб. Також до 6-ї міської лікарні Дніпра було доставлено семеро постраждалих. Двоє постраждалих знаходяться у реанімації, двоє у відділенні у стані середнього ступеню важкості. Двох з важкою черепно-мозковою травмою перевели до лікарні ім. Мечникова. Одну людину відпустили додому. Про це кореспонденту УНН розповів лікар-хірург міськлікарні №6 Володимир Галенко.

"Доставлено було 7 осіб, двоє з них з ізольованою важкою черепно-мозковою травмою були переведені в лікарню ім. Мечникова для подальшого лікування. Двоє перебувають у важкому стані у відділенні реанімації - одна з них вночі прооперована, друга перебуває на стадії дообстеження, за результатами цих дообстежень буде прийнято рішення, чи потрібна їй операція. Стан їх наразі стабільний, але розцінюється як важкий. Двоє з постраждалих у стані середнього ступеню тяжкості перебувають у відділенні з травмами характеру: струс головного мозку, черепно-мозкова травма. Загроз для їх життя зараз немає", - розповів В.Галенко.

Також він додав, що у людини, яка прооперована - пошкодження органів черевної порожнини. Постраждала на дообстеженні має перелами ребер.

"У лікарні (№6 - ред.) всього знаходиться четверо осіб, двоє - в реанімації у важкому стані, загрози для життя немає. Двоє в стані середнього ступеня тяжкості в відділенні Одного постраждалого відпустили", - зауважив лікар-хірург.

Нагадаємо, вчора повідомлялось, що на Дніпропетровщині через ДТП 5 осіб загинуло, 8 постраждало.

Українські Національні Новини

Суспільство