ukenru
stalo-vidomo-pro-scho-budut-rozmovlyati-d-tramp-ta-v-putin-smi

Стало відомо, про що будуть розмовляти Д.Трамп та В.Путін – ЗМІ

 • 11940 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Стало відомо на що хоче акцентувати увагу Дональд Трамп під час зустрічі з Володимиром Путіним на саміті G20 у Німеччині. Про це повідомив телеканал CNN, передає УНН.

Як повідомляє видання зустріч між Д.Трампом та В.Путіним є ключовою для майбутнього Європи та Близького Сходу.

Зазначається, що мова буде йти про санкції США проти Росії щодо анексії українського Криму, а також справ Сирії. Що стосується питання про російське втручання на виборах 2016 року, то Д.Трамп перебуває під екстремальним політичним тиском, щоб його обговорювати.

Можливість покращення політичних відносин Росії та США після зустрічі двох лідерів прокоментував радник з питань національної безпеки Х.Р.Макмастер: "Це не буде відрізнятись від інших наших дискусій з будь-якою іншою країною".

Д.Трамп також неодноразово закликав до покращення зв'язків з Росією. Він не є першим президентом, який хоче це зробити: Джордж Буш і Барак Обама мали надію на те ж саме.

Також Х.Р.Макмастер додав, що зустріч немає конкретного порядку денного, це дійсно буде те, про що хоче поговорити Президент США.

Залишається питання, чи з‘являться Д.Трамп та В.Путін перед камерами, так як Білий дім може захотіти цього уникнути.

Нагадаємо, зустріч президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа та президента Росії Володимира Путіна не матиме для України значних наслідків.

Як повідомляв УНН, Президент США Дональд Трамп проведе зустріч з Президентом Росії Володимиром Путіним на саміті G20 в Гамбурзі.

Українські Національні Новини

Політика