stalo-vidomo-kudi-vitratili-poverneni-groshi-yanukovicha

Стало відомо, куди витратили повернені гроші Януковича

 • 15031 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Повернені гроші Януковича частково використовуються для фінансування армії, будівництва доріг, сільської медицини та будівництва гуртожитків для контрактників в армії. Про це повідомив Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Хмельницького, передає УНН.

"Ми ставимо пріоритет і на місцеві бюджети, і на армію, і на дороги, і на сільську медицину, і на будівництво гуртожитків для контрактників в армії. При чому, все це частково будується за рахунок повернених 1,5 млрд доларів, які були вкрадені у народу України шайкою Януковича. Єдине, що нам треба - забезпечити ефективне використання цих коштів", - наголосив Порошенко.

Як повідомляв УНН, британська компанія допомогла команді екс-президента України Віктора Януковича отримати прибуток від Євробачення як мінімум 1,2 млрд фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, проти колишнього глави передвиборної кампанії президента Дональда Трампа і екс-радника Віктора Януковича Пола Манафорта і його бізнес-партнера Ріка Гейтса висунули офіційні звинувачення в отриманні десятків мільйонів доларів протягом десятирічної роботи, пов'язаної з Україною, і в приховуванні банкових рахунків, де вони ці гроші зберігали. Їх також звинувачують в поданні неправдивої інформації Міністерству юстиції про свою діяльність в Україні.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Стало відомо, куди витратили повернені гроші Януковича

     • 15031 переглядiв

    В Афганістані знову теракти: є загиблі

     • 10015 переглядiв

    У Вінниці вантажівка наїхала на літню жінку на тротуарі

     • 8338 переглядiв

    У МЕРТ назвали причини зростання споживчих цін у квітні

     • 11164 переглядiв