ukenru
stalo-vidomo-koli-zelenskomu-nadishlyut-zaproshennya-na-samit-snd

Стало відомо, коли Зеленському надішлють запрошення на саміт СНД

 • 61464 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Країна-голова Співдружності Незалежних Держав - Туркменістан - відправить запрошення на саміт глав держав-учасниць, в тому числі і Президенту України Володимиру Зеленському, не пізніш як за 45 днів до заходу. Про це УНН повідомили в прес-службі Виконавчого комітету СНД.

"Поки запрошення нікому не направлено, оскільки ще не сформований порядок денний майбутнього саміту. Він буде сформована в цю п'ятницю (26 липня - ред.) на засіданні ради постпредів, після чого порядок піде на узгодження головуючому в СНД - президенту Туркменістану. І саме головуюча сторона, в даному випадку Туркменістан, буде направляти запрошення всім президентам, в тому числі і Зеленському. За регламентом, не пізніш як за 45 днів до саміту ці запрошення будуть розіслані", - повідомила співрозмовниця.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ повідомили, що голова виконкому СНД Сергій Лебедєв заявив про намір запросити Зеленського на саміт Співдружності незалежних держав (СНД), який пройде 11 жовтня в столиці Туркменістану Ашхабад.

Як повідомляв УНН, в травні 2018 року діючий на той час президент України Петро Порошенко відкликав всіх українських представників з усіх статутних органів СНД.

Через кілька місяців Україна закрила своє представництво при статутних органах СНД.

Українські Національні Новини

Політика