ukenru
stalo-vidomo-koli-na-adminmezhi-z-okupovanim-krimom-vidnovlyat-robotu-kpvv

Стало відомо, коли на адмінмежі з окупованим Кримом відновлять роботу КПВВ

 • 14092 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Контрольні пункти в’їзду-виїзду на адмінмежі з анексованим Кримом запрацюють з 15 червня. Відповідне рішення підтримали під час позачергового засідання уряду, передає УНН.

"Проведено ряд консультацій з постійним представником Президента України в Автономній Республіці Крим, з представниками громадськості та міжнародними організаціями щодо ситуації на адміністративній межі з Кримом. Результатом перемовин стало рішення про відновлення роботи пунктів пропуску з 15 червня", – повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Так, урядовці ухвалили рішення про відновлення роботи всіх контрольних пунктів на адміністративній межі з тимчасово окупованим Росією АР Крим та м. Севастополь. З 15 червня 2020 року буде відновлено роботу пунктів пропуску "Каланчак", "Чонгар" та "Чаплинка".

Для громадян, які перетинають межу, скасовується обов’язкова обсервація, проте, обов’язковим залишається необхідність дотримуватись проти епідеміологічних вимог – це контроль температури тіла і використання захисних масок та рукавичок.

Крім того, всі, хто перетинає межу, дають письмову згоду на самоізоляцію з використанням електронного сервісу "Дій вдома". Порушникам цієї умови загрожує штраф 17 тис. грн.

Раніше в УНН повідомлялося, в Україні на тлі антирекордів COVID-19 змінять пропускний режим через КПВВ.

Українські Національні Новини

Політика