ukenru
stalo-vidomo-khto-zalishiv-mertve-nemovlya-u-lvivskomu-pidyizdi

Стало відомо, хто залишив мертве немовля у львівському під'їзді

 • 9436 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 17 лютого. УНН. Львівські правоохоронці з’ясували, що мертву дівчинку, яку вчора знайшли у будинку на вулиці Мазепи 5, залишила її матір. Про це повідомили у прес-службі у відділі комунікації поліції у Львівській області, передає УНН.

Поліцейські встановили, що дитина народилась на початку грудня у одній з львівських лікарень.

"Дитинка була недоношеною та з патологією і померла у лікарні невдовзі після народження. Тіло немовляти, з дотриманням усіх формальностей і процедур, передбачених у таких випадках, було передане матері для захоронення. Проте мати дитину не поховала, оскільки, за її словами, не мала на це коштів, тому залишила немовля у коробці на сходовій клітці багатоповерхівки",- розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

Особу матері поліцейські встановили — це 37-річна двічі судима львів’янка, матір ще сімох дітей.

Наразі проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, зранку 16 лютого у Львові на оперативну лінію “102” надійшло повідомлення про те, що в одній з багатоповерхівок на вулиці Гетьмана Мазепи у Львові на сходовій клітці 13 поверху лежить коробка з тілом новонародженої дитини без ознак життя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП