ukenru
stalo-vidomo-de-translyuvatimetsya-diktant-natsionalnoyi-yednosti

Стало відомо, де транслюватиметься диктант національної єдності

 • 17518 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Стало відомо, на яких платформах 8 листопада відбудеться трансляція Всеукраїнського диктанту національної єдності. Про це повідомляє УНН із посиланням на UA:Суспільне мовлення.

"Уже за тиждень, 8 листопада, об 11:00 відбудеться ХІХ Всеукраїнський диктант національної єдності, організований Суспільним мовником України. У дев’ятнадцятий раз ця подія об’єднає українців зі всього світу. UA: Суспільне мовлення транслюватиме диктант, який зачитає Олександр Авраменко, на всіх платформах: радіо, телебаченні та онлайн", - йдеться в повідомленні.

Почути текст радіодиктанту можна буде на першому (UA:Українське радіо) та третьому (UA:Радіо Культура) каналах Суспільного радіо.

"На інтерактивній мапі можна заздалегідь знайти частоту у своєму місті. Наприклад, для мешканців Донецької області радіодиктант звучатиме на хвилях UA:Українське радіо. Голос Донбасу, а Луганської області — на UA:Українське радіо. Пульс", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, трансляція відбуватиметься на суспільних телеканалах: UA:Перший, UA:Крим та регіональні суспільні телеканали транслюватимуть наживо, як радіодиктант писатимуть у Національній бібліотеці імені Володимира Вернадського.

"Також текст радіодиктанту звучатиме на онлайн-платформах Суспільного: на сайті Суспільного радіо й телеканалу UA:Перший; через мобільні додатки suspilne.radio та suspilne.media; у соцмережах: на фейсбук-сторінках UA: Суспільне мовлення, UA:Українське радіо і UA:Перший", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, учасники радіодиктанту національної єдності, який відбудеться 8 листопада цього року, зможуть майже одразу перевірити свою роботу. 

Українські Національні Новини

Суспільство