ukenru
stali-vidomimi-pari-dvokh-raundiv-kvalifikatsiyi-ligi-chempioniv

Стали відомими пари двох раундів кваліфікації Ліги чемпіонів

 • 19776 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. У Ньйоні (Швейцарія) відбулося жеребкування двох стартових відбіркових раундів розіграшу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017-18 років, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

Володар Кубка чемпіонів-1966/67 "Селтік" почне боротьбу у другому відбірковому раунді, де зіграє проти "Лінфілда" або "Ла-Фіоріто". З цього ж етапу стартують "Копенгаген", "АПОЕЛ", "Мальме" і "Легія", які в останні роки вже добиралися до групового турніру. Їх першими суперниками в ЛЧ-2017/18 будуть "Жиліна", "Дюделанж", "Вардар" і "Мариехамн" відповідно.

Беззмінний чемпіон Білорусі "БАТЕ" зіграє з "Алашкерт" або ФК "Санта-Колома". Що стосується "Шерифа" з Молдови, він перевірить на міцність албанський "Кукес", а юрмальський "Спартак" схрестить шпаги з "Астаною".

У турнірі також візьме участь дебютант з Косова "Трепча'89", який в першому відбірковому раунді битиметься з ФК "Вікінгур" із Фарерських островів.

Повідомляється, що поєдинки першого раунду відбору пройдуть 27/28 червня і 4/5 липня. Натомість другий раунд змагань проходитиме 11/12 липня та 18/29 липня.

Зауважимо, що фінал найпрестижнішого єврокубку прийматиме Київ.

Додамо також, усього 16 днів тому "Реал" в 12-й раз завоював Кубок європейських чемпіонів.

Нагадаємо, жеребкування визначило пари кваліфікації Ліги Європи на сезон 2017-18 рр.

 

Українські Національні Новини

Спорт