ukenru
stali-vidomi-podrobitsi-zagibeli-divchini-na-zaliznichniy-koliyi-u-lvovi

Стали відомі подробиці загибелі дівчини на залізничній колії у Львові

 • 9103 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 9 грудня. УНН. Львівські правоохоронці встановлюють обставини загибелі студентки біля залізничної колії. Як попередньо встановили слідчі, дівчина йшла поблизу колії і слухала музику у навушниках, коли її зачепив поїзд. Про це кореспонденту УНН повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Особу загиблої встановлено – нею виявилась 21-річна мешканка Дніпровської області, студентка одного з львівських навчальних закладів. Попередньо встановлено, що смерть загиблої спричинена травмами, отриманими під час наїзду поїзду. Ймовірно, дівчина йшла поблизу колії і слухала музику у навушниках, коли її зачепив поїзд.

За попередніми висновками експертів, тіло загиблої пролежало поблизу колії близько восьми годин.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці встановлюють під який саме поїзд потрапила загибла та інші обставини події, призначено низку експертиз.

Нагадаємо, 9 грудня зранку, близько 9 години, до поліції надійшло повідомлення від лікарів, що в районі Залізничного вокзалу, біля колії знайшли тіло дівчини приблизно 20 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП