ukenru
stali-vidomi-podrobitsi-strilyanini-u-kharkovi

Стали відомі подробиці стрілянини у Харкові

 • 29862 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Очільник поліції Харківщини Валерій Сокуренко розповів подробиці стрілянини у Харкові. Про це він повідомив під час брифінгу, передає УНН.

"Вони вийшли з супермаркету, направлялися до свого автомобілю, який припаркований був навпроти. Тут його очікував зловмисник, який відкрив вогонь по двох харків'янинах – зав’язалася перестрілка, в них теж була зброя. В результаті чого, один із них отримав тяжкі поранення, в подальшому в кареті швидкої медичної допомоги помер, інший був доставлений до четвертої клінічної лікарні міста Харкова с пораненнями плеча, стегна та голови – знаходиться у реанімації в тяжкому стані", - розповів він.

За словами Сокуренка, зловмисник зник на автомобілі, а потім спалив його.

"Зловмисник на автомобілі зник з місця події – від’їхав декілька кілометрів, зупинився та підпалив його. Вся зброя, яка була скинув біля входу в супермаркет. В подальшому поліція переслідувала його, і на Новій Баварії (район у Харкові), коли поліцейські наздогнали його та дістали зброю – він дістав гранату і підірвав себе. В нього ще були 4 гранати Ф-1", - додав очільник поліції Харківщини.

У поліції додали, що не зважаючи на те, що нападник – житель Донецької області, якийсь час він проживав у Харкові.

"Нападаючий раніше судимий житель Донецької області міста Горлівка. Він заплатив 800 гривень. Він скуповувався в супермаркеті, інших місцях, у нас є чеки, є відео – ми познімали, є ключі від квартири, прослідкуємо, де він проживав. Нам важливо вийти на замовників вбивства. Таке враження, що кілер замовника боявся більше, ніж поліцію. Замість того, щоб здатися патрульним – він підірвався", - зазначив Сокуренко.

Нагадаємо, сьогодні, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету сталася стрілянина.

Також стало відомо, що підозрюваний у стрілянині в Харкові підірвав себе.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП