ukenru
stali-vidomi-osobi-pidozryuvanikh-u-napadi-na-yuvelirniy-magazin-u-khersoni

Стали відомі особи підозрюваних у нападі на ювелірний магазин у Херсоні

 • 14247 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Поліція встановила особи громадян, підозрюваних у розбійному нападі на ювелірний магазин у Херсоні. Про це заявив перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін під час відеоселекторної наради членів оперативного штабу Нацполіції, повідомила прес-служба Нацполіції України, передає УНН.

Аброськін зазначив, що наразі поліцейські продовжують оперативно-пошукові заходи з метою встановлення місцеперебування і затримання підозрюваних. З цією метою у п’яти регіонах держави ввели оперативний план "Сирена", а також його дію продовжено.

За словами першого заступника очільника Нацполіції, під час проведення комплексних оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили особи п’ятьох громадян, яких правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до розбійного нападу.

"Відтак поліцейські підготували орієнтування з прикметами ймовірних нападників:

  • Нікітін Андрій Вікторович, 1983 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області;
  • Хрустальов Тимофій Анатолійович, 1967 р.н., житель м. Херсон;
  • Ахмадуллін Олексій Рашидович, 1980 р.н., житель м. Херсон;
  • Федорак Валентин Мирославович, 1974 р.н., житель м. Первомайськ Миколаївської області;
  • Дяченко Олексій Борисович, 1968 р.н., житель м. Херсон.

Усі чоловіки – спортивної тілобудови, коротко стрижені. Зріст підозрюваних від 170 до 190 сантиметрів. Були одягнуті у зелений камуфльований одяг військового зразку та озброєні автоматичною вогнепальною зброєю", – йдеться в повідомленні.

Поліція звернулася до громадян із проханням повідомляти відому їм інформацію, зокрема про появу або пересування підозрілих осіб чи транспортних засобів.

Нагадаємо, група чоловіків у масках скоїла розбійний напад на ювелірний магазин у ТРЦ Херсона. За цим фактом на базі Національної поліції запрацював оперативний штаб. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП