ukenru
stali-vidomi-imena-naykraschikh-legkoatletiv-zhovtnya-v-ukrayini

Стали відомі імена найкращих легкоатлетів жовтня в Україні

 • 90799 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Марина Бех-Романчук та Михайло Кохан стали найкращими українськими легкоатлетами в жовтні. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ).

Українські спортсмени продемонстрували високі результати на чемпіонаті світу в Досі (Катар). Марина Бех-Романчук виграла срібну медаль зі стрибків у довжину (6,92 м), а Михайло Кохан посів п’яте місце з метання молота (77,39 м).

"При визначенні найкращого легкоатлета жовтня основна боротьба розгорнулася між Михайлом Коханом і Андрієм Ткачуком. Ткачук побив майже 30-річний рекорд України, ставши десятим на чемпіонаті світу з 24-годинного бігу. Михайло Кохан, будучи юніором, посів п’яте місце з метання молота на дорослому чемпіонаті світу (77,39 м). З мінімальним відривом переможцем у номінації став Кохан", - повідомили у пресслужбі.

Зауважимо, що у голосуванні за найкращих легкоатлетів місяця беруть участь вболівальники, експерти ради ФЛАУ та представники ЗМІ. Голоси кожної категорії враховувались, як третина від усіх голосів.

Нагадаємо, українка Ярослава Магучіх стала переможницею номінації "Зірка, що сходить" в Європі за підсумками 2019 року.

Українські Національні Новини

Спорт