ukenru
stali-vidomi-detali-svidchen-rossoshanskogo-pro-te-yak-vin-zustriv-nozdrovsku-v-den-ubivstva

Стали відомі деталі свідчень Россошанського про те, як він зустрів Ноздровську в день убивства

 • 56093 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Зустріч правозахисниці Ірини Ноздровської і Юрія Россошанського, обвинуваченого в її вбивстві, була трагічною випадковістю. Як розповів чоловік під час допиту, про що УНН стало відомо з власних джерел, він йшов у магазин і проходив повз зупинку, як раз в той момент, коли Ноздровська вийшла з автобуса.

Юрій Россошанський розповів, що вирішив купити пива і, накинувши стару робочу куртку, пішов у магазин. Дорогою він намацав у кишені куртки старий ніж, який, мабуть, забув витягнути раніше. Коли чоловік підходив до магазину, на зупинку неподалік, під'їхав маршрутний автобус, з якого вийшла Ноздровська. Жінка вийшла одна. Більше нікого на зупинці не було, а маршрутка відразу ж поїхала.

За словами обвинуваченого, Ноздровська відразу ж побачила його і попрямувала до нього зі словами звинувачень на його адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ноздровській були нанесені більше десяти ножових поранень

Россошанський додав, що не задумався, як схопив Ноздровську і потягнув у кущі, де вихопив ніж і вдарив в шию, а потім ще кілька разів до того, як зрозумів, що жінка більше не пручається і не подає ознак життя.

Потім він відтягнув тіло вбитої через безлюдну вулицю до річки. Там він розламав і викинув її телефон і ніж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експертиза встановила наявність на тілі Ноздровської частинок Россошанського

Одяг Ноздровської він спалив, а свою куртку відвіз на смітник у Києві. За словами Россошанського, нікому про скоєне він не говорив.

Як повідомляв УНН, поліція встановила і затримала підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської.

Вишгородський районний суд Київської області 9 січня обрав підозрюваному у вбивстві правозахисниці Юрію Россошанському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 8 березня 2018 року.

Українські Національні Новини

Суспільство