ukenru
stala-vidoma-vartist-naydorozhchoyi-plyashki-viski

Стала відома вартість найдорожчої пляшки віскі

 • 11366 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. На Гонконгському аукціоні за рекордний 1,1 млн дол. продали віскі Macallan врожаю 1926 року, передає УНН з посиланням на Bloomberg.

Відзначається, що попередній рекорд був встановлений на цьому ж заході годиною раніше. Пляшку рідкісного 60-річного віскі Macallan на торгах придбали за 7,96 млн гонконгських доларів (приблизно 1,01 млн дол.).

Нові власники рідкісного алкоголю не розкриваються.

Також повідомляється, що над дизайном етикеток працювали італійський художник Валеріо Адамі і англійський живописець сер Пітер Блейк.

Як повідомляв УНН, на світовому ринку алкоголю намітилася нова тенденція. Споживачі спиртних напоїв стали все частіше обирати не чистий міцний алкоголь, а віддавати перевагу спиртному з різними смаками.

"Сьогодні тенденції світового ринку алкоголю свідчать про те, що споживач обирає не чистий міцний алкоголь, а віддає перевагу спиртному з різними смаками. Споживачі, спокушені різноманітністю алкоринку, готові до експериментів, їм подобається нова, легка і екстравагантна подача, здавалося б, уже давно відомих смаків, продуктів", - зазначила глава ради директорів Beverage Trading Company Ольга Івушкіна.

Українські Національні Новини

Новини Світу