stabilna-dopomoga-u-skladni-chasi-peresuvniy-sotsialniy-magazin-mkhp-prodovzhuye-pidtrimuvati-ukrayintsiv

Стабільна допомога у складні часи: пересувний соціальний магазин МХП продовжує підтримувати українців

 • 926908 переглядiв

Цитата

«Ми мріємо, що колись потреба в підтримці внутрішньо переміщених осіб зникне. Що у сільського населення не буде проблем з доступом до різноманіття продуктів. Що українці не матимуть дефіциту коштів.

А поки ми продовжуємо роботу проєкту "Соціальний магазин" МХП в 200 населених пунктах, 44 громад 6 областей України: Черкаської, Вінницької, Київської, Дніпропетровської. Хмельницької і Житомирської», - йдеться у повідомленні.

З початку 2023 року 10 стаціонарних і 6 пересувних магазинів здійснили 750 виїздів, і таким чином підтримали соціальними цінами на м’ясні продукти понад 55 тис. пенсіонерів, малозабезпечених та родин ВПО.

«Зараз руки кожного з українців - це руки допомоги. Ми один одному - підтримка в непрості часи . І ми неодмінно вистоїмо», - переконані у благодійному фонді.

Довідка

“МХП-Громаді” — український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія — комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Екснардепу Мураєву повідомили про підозру в держзраді - СБУ

     • 220184 переглядiв

    На Харківщині через ворожий обстріл поранено дитину - ОВА

     • 128864 переглядiв