ukenru
ssha-vveli-sanktsiyi-proti-kndr-za-porushennya-prav-lyudini

США ввели санкції проти КНДР за порушення прав людини

 • 9516 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Сполучені Штати в четвер, 26 жовтня, внесли до чорного списку сім північнокорейських чиновників і три державних юридичних особи, причетних до порушень прав людини, які названі "одними з найсерйозніших в світі". Про це повідомляє УНН з посиланням на Голос Америки.

 

Держдепартамент і Міністерство фінансів ввели економічні санкції відносно представників органів військової безпеки, трудових відомств і дипломатичних об'єктів, а також відомств, що займаються організацією примусової праці в інших країнах, де північнокорейські робітники змушені працювати безкоштовно, в той час як їхні зарплати направляються збіднілому уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп і Абе домовилися посилити тиск на КНДР

"Багато з порушень прав людини, що здійснюються в країні, спрямовані на підтримку збройової програми режиму, в тому числі примусову працю в форматі масової мобілізації, перевиховання в трудових таборах і трудові контракти в інших країнах. Тисячі північнокорейців щорічно відправляють працювати за кордон в рабських умовах, щоб вони заробляли гроші для режиму", - зазначила речниця Держдепу Хізер Науерт.

Нагадаємо, у США Палата представників Конгресу схвалила законопроект, що має на меті запровадити нові санкції проти Ірану через його програму створення балістичних ракет.

 

Українські Національні Новини

Новини Світу