ukenru
ssha-ta-yes-proveli-konsultatsiyi-schodo-almaznoyi-promislovosti-rf

Координатор санкційної політики США провів з ЄС консультації щодо російських алмазів

 • 778871 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Державний департамент Сполучених Штатів та Європейська комісія залучили представників алмазної промисловості до обговорення наступних кроків щодо російських алмазів, повідомляє УНН з посиланням на сайт Держдепу.

Деталі

Координатор санкційної політики США Джеймс О'Браєн у понеділок, 6 березня, приєднався до заступника генерального директора та головного спеціаліста з контролю за дотриманням правил торгівлі Європейської комісії Деніса Редоннета, щоб обговорити з офісами провідних роздрібних продавців алмазів, виробників та галузевих торгових асоціацій США та ЄС важливість залучення алмазної промисловості до майбутніх заходів щодо імпорту, пов’язаних з росією.

Сторони не повідомляють про конкретні домовленості.

Цитата

"росія продовжує заробляти мільярди доларів на торгівлі діамантами, і дискусія була зосереджена на найбільш ефективних і впливових способах перервати цей потік доходів. Сполучені Штати та Європейський Союз залишаються відданими накладенню економічних наслідків на росію за неспровоковану війну в Україні", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо

Міністр економіки України Юлія Свириденко заявила, що нйбільший вплив на російську економіку очікується саме від санкцій на фінансовий сектор росії. Також Україна працює над запровадженням санкцій щодо російських алмазів.

Українські Національні Новини

Новини Світу