ukenru
spravu-trukhanova-rozglyanut-po-suti-19-lipnya

Справу Труханова розглянуть по суті 19 липня

 • 12034 переглядiв

КИЇВ. 15 липня. УНН. Приморський районний суд Одеси призначив до розгляду справу стосовно Одеського міського голови Геннадія Труханова, якого обвинувачують у недостовірному декларуванні. Про це повідомила прес-служба Спеціальної антикорупційної прокуратури, передає УНН.

Так, повідомляється, що у Приморському райсуді Одеси за участі прокурорів САП відбулося підготовче судове засідання у справі про обвинувачення Одеського міського голови у декларуванні недостовірної інформації, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України.

За результатами засідання колегія суддів ухвалила призначити вказану справу до розгляду по суті.

Наступне засідання, вже з розгляду обвинувального акту по суті, заплановано на 11:00 19 липня 2019 року.

У САП нагадали, що Труханов підозрюється у поданні завідомо недостовірних відомостей у деклараціях особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015-2016 роки, передбачених Законом України "Про запобігання корупції".

Досудовим розслідуванням встановлено, що суб’єктом декларування у деклараціях за 2015 та 2016 роки подано завідомо недостовірні відомості стосовно майна та інших об’єктів декларування, які відрізняються від достовірних на суму понад 33 млн грн та 18 млн грн відповідно.

Нагадаємо, колегія суддів Малиновського районного суду Одеси 9 липня визнала невинуватим мера Одеси Геннадія Труханова та підлеглих у заволодінні 185 млн грн із місцевого бюджету під час купівлі будівлі колишнього заводу "Краян". 

Прокурори САП заявили, що збираються подавати апеляцію через вирок. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП