ukenru
sprava-taboru-viktoriya-inspektoru-dsns-podovzhili-zapobizhniy-zakhid

Справа табору "Вікторія": інспектору ДСНС обрали запобіжний захід

 • 7748 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 29 травня. УНН. Сьогодні Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід стосовно інспектора ДСНС, який обвинувачується у неналежному виконанні службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки окремим громадянам та державним інтересам. Про це повідомили у прес-службі Київського районного суду Одеси, передає УНН.

"Обвинувачений протягом двох місяців зобов’язаний не залишати місце постійного проживання у період часу з 22:00 до 7:00 наступної доби. Крім того, чоловіка відсторонили від посади на два місяці до 27.07.2018 року", - зазначили у суді.

Також було задоволено клопотання представника потерпілих про передачу матеріалів кримінального провадження відносно обвинуваченого інспектора ДСНС судді Київського райсуду міста Одеси Галію С. П. для вирішення питання про об’єднання з кримінальним провадженням за обвинувачення колишнього директора ГУ ДСНС у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч2. ст. 367 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у таборі "Вікторія": адвокат потерпілих не може ознайомитися з матеріалами справи 

Нагадаємо, 4 травня Київський райсуд Одеси ще на 60 діб залишив під нічним домашнім арештом колишнього керівника Київського відділу ГУ ДСНС в Одеській області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП