ukenru
sprava-shtepi-suddi-u-naradchiy-kimnati-do-23-zhovtnya

Справа Штепи: судді у нарадчій кімнаті до 23 жовтня

 • 13135 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Сьогодні в Орджонікідзевському районному суді Харкова відбулося засідання у справі колишнього мера Слов’янська Нелі Штепи. Судді перебувають в нарадчій кімнаті до 23 жовтня. Про це журналісту УНН розповів її адвокат Олександр Шадрін.

"Судді в нарадчій кімнаті до 23 жовтня 11:30 з приводу призначення справи до судового розгляду чи повернення обвинувального акту", - розповів Шадрін.

Також, адвокат додав, що Штепа сьогодні з’явилася в суді.

Нагадаємо, 29 травня суд Харкова переніс засідання у справі колишнього мера Слов’янська Нелі Штепи через те, що судді пішли у відпустку. 15 квітня Штепа не з'явилася на засідання суду. 2 квітня Штепа з'явилася до суду, але не приїхали всі три її адвокати.

Як повідомляв УНН, Штепу затримали у липні 2014 року. 8 жовтня 2014 року їй була оголошена остаточна підозра в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, які призвели до загибелі людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) КК України.

Колишнього мера Слов'янська обвинувачують у закликах до зміни кордонів України, сприянні проведенню псевдореферендуму про відділення Донецької області від України, створенні умов для діяльності терористичних груп і організацій. Максимальна санкція зазначених статей — довічне ув’язнення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП