ukenru
sprava-sheremeta-sud-zalishiv-antonenka-pid-areshtom

Справа Шеремета: суд залишив Антоненка під арештом

 • 17201 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Печерський районний суд Києва залишив під вартою ветерана АТО та музиканта Андрія "Riffmaster" Антоненка, який є підозрюваним у справі вбивства журналіста Павла Шеремета, передає кореспондент УНН.

Так, суд відмовив у клопотанні про зміну запобіжного заходу з тримання під вартою на особисте зобов’язання Антоненку та залишив його під вартою.

Як повідомлялося, 17 лютого засідання Печерського районного суду Києва, на якому суд мав продовжити розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу ветерану АТО та музиканту Андрію "Riffmaster" Антоненку, підозрюваному у вбивстві журналіста Павла Шеремета, не відбулось.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва продовжив тримання під вартою ветерану АТО та музиканту Андрію “Riffmaster” Антоненку до 4 квітня.

Як повідомлялося, правоохоронці назвали підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета: Яна Дугарь, Андрій Антоненко, подружжя Інна та Владислав Грищенки, Юлія Кузьменко.

Також нагадаємо, 20 липня 2016 року близько 7:45 ранку стався вибух в автомобілі на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка в Києві. В результаті вибуху загинув відомий журналіст Павло Шеремет.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП