ukenru
sprava-sentsova-v-yespl-stalo-vidomo-koli-vinesut-rishennya

Справа Сенцова в ЄСПЛ: стало відомо, коли винесуть рішення

 • 8249 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Європейський суд з прав людини надав термін уряду Росії до 16 січня 2019 року подати свій письмовий висновок у справі Олега Сенцова і відповісти на ряд важливих питань. До того ж, поки не буде прийнято рішення по справі "Україна проти Росії" щодо Криму не буде і рішення у справі Олега Сенцова. Про це повідомила ТАСС адвокат Олега Сенцова Наташа Добрева, передає УНН.

"Європейський суд з прав людини надав термін уряду Росії до 16 січня 2019 року подати свій письмовий висновок у справі (Олега Сенцова - ред.) і відповісти на ряд важливих питань", - сказала вона.

При цьому, Добрева уточнила, що суд не стане виносити рішення у справі Сенцова, поки не буде прийнято рішення по справі "Україна проти Росії" щодо Криму.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) комунікував кримінальну справу засудженого в Росії українського режисера Олега Сенцова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Держдепі відповіли на ідею обміняти Сенцова на Бутіна і Ярошенко

Нагадаємо, до 3 жовтня було заплановано проведення чергового консиліуму лікарів, щоб в подальшому оцінити стан здоров'я Олега Сенцова, який знаходиться в російській в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знаю, наскільки мене вистачить: Сенцов надіслав новий лист з колонії

Нагадаємо, спікер Верховної Ради України Андрій Парубій підписав постанову парламенту про висунення кандидатури Олега Сенцова на здобуття Нобелівської премії миру.

Українські Національні Новини

Політика