ukenru
sprava-pro-vbivstvo-nepovnolitnikh-glava-mvs-rumuniyi-pishov-u-vidstavku

Справа про вбивство неповнолітніх: глава МВС Румунії пішов у відставку

 • 8817 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Міністр внутрішніх справ Румунії Ніколай Мога, пробувши на посаді 6 днів, оголосив про відставку після вбивства двох дівчат і протестів у зв'язку з цим, передає УНН з посиланням на румунські ЗМІ.

"Після обговорення, яке я провів сьогодні вранці з прем'єр-міністром Віорікою Денчіле, я вирішив покинути пост міністра внутрішніх справ. Я прийняв це рішення, щоб зберегти авторитет відомства після того, як деякі співробітники повинні бути звільнені, покарані через їх дії", - сказав Мога, його цитує hotnews.ro.

Відзначимо, що вбивства в повіті Каракал викликали протести в країні. Вбивства в Каракалі обговорили на засіданні Вищої ради національної безпеки.

Відзначимо, що Мога пробув на посаді 6 днів, замінивши в кріслі Кармен Дан.

Як повідомляв УНН, у Румунії сотні людей протестували перед будинком підозрюваного у вбивстві Олександри, 15-річної дівчинки, в Каракалі.

Напередодні був затриманий підозрюваний, 57-річний чоловік, в машині якого була виявлена бочка з людськими останками і жіноча біжутерія. Після цього, поліцейські повідомили, що жертв було двоє.

Українські Національні Новини

Новини Світу