ukenru
sprava-khabariv-dlya-slug-narodu-arakhamiya-peredumav-privoditi-svidka-na-teleshou

Справа хабарів для "слуг народу": Арахамія передумав приводити свідка на телешоу

 • 9867 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Свідок у справі щодо хабаря у 30 тис. доларів за голосування проти одного антикорупційного законопроекту на засіданні Комітету Верховної Ради вже зустрівся з правоохоронцями, і вони заборонили йому приходити на телешоу "Право на владу". Про це сьогодні сказав журналістам голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає УНН.

"На жаль, свідка не буде сьогодні в студії, тому що йому заборонили правоохоронні органи. Кажуть, є дві загрози. Перша – це витік даних, які можуть якось порушити слідчий процес. Друге, враховуючи, що кількість грошей у цій схемі дуже багато – десь 20 млн дол. на рік протягом останніх 5 років, здається, тобто вже хтось заробив 100 млн доларів – це потенційна загроза самому депутату і членам його родини", - сказав Арахамія.

Він додав, що не може впливати на це рішення правоохоронців.

"До людини підійшли і дали просто законопроект в руки і кажуть: "Треба зареєструвати". Це депутат", - додав очільник фракції.

Нагадаємо, напередодні Арахамія заявляв, що приведе на ефір телешоу "Право на владу" свідка у справі щодо хабаря у 30 тис. доларів.

Згодом Арахамія зазначив, що свідок з’явиться в ефірі телешоу, якщо правоохоронні органи дозволять це зробити.

Українські Національні Новини

Політика