sprava-borispilskogo-ekspresu-za-chotirokh-pidozryuanikh-vnesli-zastavu

Справа "Бориспільського експресу": за чотирьох підозрюваних внесли заставу

 • 10002 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. За чотирьох осіб, яких підозрюють у причетності до зловживань під час запровадження е-квитків на “Бориспільський експрес”, було внесено заставу. Про це журналісту УНН повідомила керівник відділу комунікацій у Вищому антикорупційному суді Олеся Чемерис.

"Так, за чотирьох фігурантів справи "Бориспільського експресу" застава була внесена",- сказала Чемерис.

Додамо, що до директора філії Головного інформаційно-обчислювального центру "Укрзалізниці" застосовано запобіжний захід у розмірі 336 320 гривень, його ексзаступнику призначено заставу у розмірі 630 600 гривень, також директору ТОВ “Віртуальні технології і системи” обрано запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 168 160 гривень, бенефіціарному власнику цього Товариства — 2 102 000 гривень.

Зазначимо, що за директор філії Головного інформаційно-обчислювального центру АТ “Укрзалізниця” Олександра Войтко застава внесена не була.

Як повідомлялося, правоохоронцями повідомлено про підозру у причетності до зловживань під час запровадження е-квитків на “Бориспільський експрес” чотирьом особам, серед яких директор філії Головного інформаційно-обчислювального центру АТ “Укрзалізниця” Олександр Войтко.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кожен шостий об’єкт порушує протиепідемічні норми - Ляшко

     • 13097 переглядiв

    Аеропорт Львів відновив міжнародне авіасполучення

     • 25043 переглядiв

    ВАКС повернув Микитасю 50 млн грн застави

     • 14270 переглядiв