ukenru
sprava-2-5-mln-grn-zbitkiv-berdyanskiy-filiyi-ampu-sche-trom-osobam-povidomleno-pidozru

Справа 2,5 млн грн збитків Бердянській філії АМПУ: ще трьом особам повідомлено підозру

 • 19535 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Ще трьом особам повідомлено про підозру у справі завдання 2,5 млн гривень збитків Бердянській філії ДП "Адміністрація морських портів України". Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"За процесуального керівництва прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, наслідком чого стало завдання майже 2,5 млн гривень збитків Бердянській філії ДП "Адміністрація морських портів України", заступнику начальника Бердянської філії ДП АМПУ, інженеру Бердянської філії ДП АМПУ та колишній керівниці комерційної компанії", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що дії осіб кваліфіковані за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, начальнику державного підприємства "Бердянський морський торговельний порт" Олександру Барчану повідомлено про підозру у завданні державі збитків на майже 2,5 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП