ukenru
spratsyuvannya-pozhezhnoyi-signalizatsiyi-v-trts-gulliver-sprovokuvali-nevidomi-arma

Спрацювання пожежної сигналізації в ТРЦ "Гуллівер" спровокували невідомі - АРМА

 • 5796 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Спрацювання пожежної сигналізації в ТРЦ "Гуллівер", спровокували невідомі особи, розпорошив невідомий газ. Про це кореспонденту УНН повідомив начальник юридичного відділу Андрій Потьомкін Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

"Попередньо, невідомі особи з чотирьох різних входів на 32 поверху, запустили порошковий газ, душе схожий на газ з вогнегасників, який спровокував спрацювання сигналізації. Тобто, це не дії управителів (АРМА – ред.). Все зафіксовано камерами спостереження і присутніми там правоохоронцями, які втрутились в це питання і розігнали всіх, хто пускав цей газ", - розповіли у АРМА.

Він додав, що за наявною у нього інформацією, деякі особи були затримані.

Як раніше повідомляв УНН, Бізнес-центр "Гуллівер" у центрі Києва евакуювали через пожежну небезпеку. Під час евакуації людей виводили сходами, оскільки ліфти не працювали. Біля бізнес-центру наразі перебуває карета "швидкої", а також прибули пожежники. За інформацією рятувальників, до них надійшло повідомлення про пожежу у приміщенні на 32-му поверсі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП