spivrobitnikiv-viyskkomatu-yaki-zatrimuvali-cholovikiv-v-odesi-pid-chas-vruchennya-povistki-prityagnuli-do-distsiplinarnoyi-vidpovidalnosti-ok-pivden

Співробітників військкомату, які затримували чоловіків в Одесі під час вручення повістки, притягнули до дисциплінарної відповідальності - ОК Південь

 • 1582365 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. За фактом конфліктної ситуації, що сталася 14 лютого 2023 року під час роботи групи військовослужбовців одного з ТЦК та СП з оповіщення громадян, які підлягають мобілізації, в громадському місті, військовою службою правопорядку проводиться службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень. Про це інформує спікер ОК "Південь" Владислав Назаров, передає УНН.

Деталі

Некоректна поведінка військовослужбовців засуджена командуванням. Керівники обласного і районного ТЦК та СП притягнуті до дисциплінарної відповідальності, повідомив Назаров.

"З особовим складом, який залучений до заходів оповіщення проводяться додаткові роз’яснювальні заняття та тренінги із залученням юристів та психологів", - йдеться в повідомленні.

Водночас, там нагадали, що заходи мобілізації – це не особиста забаганка співробітників ТЦК та СП. Це загальнодержавні заходи, що покликані сформувати резерв Сил оборони.

У зв’язку з чим кожен громадянин, що згідно законодавства підлягає мобілізації, має виконати свій конституційний обов’язок:

  • прибути у ТЦК та СП за місцем реєстрації, або в найближчий РТЦК та СП, якщо змінено місце проживання, для уточнення своїх особистих даних;
  • за необхідності пройти медичний огляд;
  • повідомити про наявні підстави для отримання відстрочки.

Раніше

Сьогодні в соціальних мережах з'явилися відео з Одеси. Чоловіка, який чинив опір, жорстко затримали.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    72 танки для України знаходяться в процесі доставки - Остін

     • 587048 переглядiв

    ЄС вніс рф до "чорного списку" податкових гаваней

     • 765294 переглядiв