ukenru
spivrobitniki-irlandskoyi-kompaniyi-vigrali-pivmilyona-yevro-v-lotereyu

Співробітники ірландської компанії виграли півмільйона євро в лотерею

 • 11029 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Вісім співробітників однієї з ірландських компаній виграли 500 тис. євро в лотерею "EuroMillions", об'єднавши гроші при купівлі квитків, передає УНН з посиланням на Irish Examiner.

Таким чином, кожен ірландець виграв по 62,5 тис. дол.

Щасливчики придбали виграшний квиток в Південному Дубліні (адміністративне графство на сході Ірландії).

Кожен щасливчик має свої плани на виграш. Деякі згадали про довгоочікувану відпустку і покупку автомобіля. Знайшлися й ті, хто вирішив погасити кредит за рахунок грошового призу.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають в лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток.

Більшу частину грошей вони витрачають на поліпшення свого побуту і відпочинок з сім'єю.

Наприклад, лотерейний мільйонер Олександр Древаль (Черкаська область) планує придбати дітям житло. А домогосподарка з Умані Ірина Здіорук вирішила витратити частину лотерейного виграшу на ремонт в будинку, лікування, автомобіль і довгоочікувану відпустку.

Це всього дві історії щасливих володарів лотерейних виграшів "Лото-Забава". Всього ж їх 301. Саме стільком українським гравцям пощастило зірвати куш в один мільйон гривень і більше в цій лотереї компанії "М.С.Л.".

Українські Національні Новини

Новини Світу