ukenru
spivachka-a-grande-vidvidala-v-likarni-postrazhdalikh-na-yiyi-kontserti-v-manchesteri

Співачка А.Гранде відвідала в лікарні постраждалих на її концерті в Манчестері

 • 9679 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Американська співачка Аріана Гранде відвідала в лікарні своїх фанатів, які минулого місяця постраждали під час вибух на її концерті в Манчестері, передає УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

Як повідомляє видання, А.Гранде повернулася до Великої Британії, щоб взяти участь у благодійному концерті у пам’ять про жертв нападу. Концерт відбудеться 4 червня.

Зазначається, що відразу після приїзду співачка поїхала до лікарні.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, співачка привезла з собою подарунки і порозмовляла з молодими фанами, зокрема з 10-річною Джеден Фаррелл-Менн, в якої переломи обох ніг і осколкові поранення.

Видання додає, що у концерті One Love також візьмуть участь Coldplay, Джастін Бібер, Майлі Сайрус, Кеті Перрі, Фарелл Вільямс, Take That і The Black Eyed Peas.

Наголошується, що виручені з продажу квитків кошти планують віддати у фонд We Love Manchester, створений для надання допомоги родинам загиблих і постраждалих від нападу.

Нагадаємо, 22 травня ввечері, невдовзі після концерту американської поп-зірки Аріани Гранде, смертник підірвав себе в холі стадіону в Манчестері. У результаті вибуху 22 людини загинули, близько 60 отримали поранення.

Українські Національні Новини

Новини Світу