ukenru
spiker-odeskoyi-ova-v-misti-ta-oblasti-visoka-zagroza-chergovikh-raketnikh-udariv

Спікер Одеської ОВА: в місті та області висока загроза чергових ракетних ударів

 • 259197 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Зберігається висока загроза нанесення військами рф чергових ракетних ударів по Одесі та області. Про це повідомляє УНН з посиланням на спікера Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

Цитата

"Ніч в Одесі та області пройшла неспокійно. Ворог постійно намагається погрожувати нам нанесенням ракетних ударів та інтенсивністю проведення повітряної розвідки. Сигнали тривоги звучать вже понад добу. Будь ласка, бережіть себе і своїх близьких!" - зазначив він.

Деталі

Братчук закликав одеситів не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Він також наголосив, що українські сили протиповітряної оборони продовжують роботу із захисту неба регіону.

Братчук додав, що ворог намагається посилювати інформаційно-психологічний тиск на жителів Одеси, поширює фейки та дезінформацію. Так, він просить одеситів не піддаватися на провокації, і нагадав про продовжену комендантську годину в області, яка триватиме з 22:00 неділі, 8 травня, до 05:00 ранку вівторка, 10 травня.

У цей період забороняється перебувати на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Нагадаємо 

Вчора, 7 травня, російські окупанти нанесли ракетні удари по міжнародному аеропорту “Одеса” та по одному з районів області.

Українські Національні Новини

Суспільство