sotni-okupovanykh-naselenykh-punktiv-ukrainy-lyshylys-bez-svitla-rosiiany-ne-mozhut-vporatys-z-naslidkamy-nehody

Сотні окупованих населених пунктів України лишились без світла: росіяни не можуть впоратись з наслідками негоди

 • 23033 переглядiв

Через дефіцит кадрів росіяни на окупованих територіях України не можуть впоратися із наслідками негоди. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі 

У відомстві кажуть, що після окупацію регіону на ТОТ фіксується дефіцит працівників у всіх сферах, адже більшість населення залишило регіон, або відмовилась співпрацювати з ворогом.

Після негоди, яка вирувала в регіоні, на ТОТ сотні населених пунктів залишилося без електроенергії, але допомогли дочекались не всі. Через недоукомплектування ДСНС та відсутність енергетиків життєдіяльність регіон не відновлена досі

- резюмували в Нацспротиві. 

Нагадаємо

Днями на території України вирувала негода, яку приніс південний циклон. За словами міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, негода в Україні призвела до 10 загиблих і 23 постраждалих, у тому числі двох дітей. Рятувальні роботи тривають, дороги розчищають, а постраждалі регіони реагують на перебої в електропостачанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ситуація з проїздом автотранспорту поліпшується": у ДСНС повідомили, як справляються з наслідками снігопадів

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Підтримка України "екзистенційної важливості" для Європи - Шольц

     • 26680 переглядiв