ukenru
sotni-aktivistiv-skanduvali-ganba-na-bankoviy

Сотні активістів скандували "Ганьба" на Банковій

 • 12101 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Сотні активістів на Банковій під стінами скандують "Ганьба", "Банду геть" та "Імпічмент", передає кореспондент УНН.

Між активістами та Адміністрацією Президента вишикувалось кілька кордонів правоохоронців.

Активісти прийшли під стіни АП із вимогою звільнити учасників блокади, яких затримали у Кривому Торці. Також активісти закликали припинити торгівлю з окупантом.

Серед активістів є люди у військовій формі, "свободівці" та представники "Правого Сектора".

Як повідомляв УНН, учасники блокади торгівлі з окупантами на своїй сторінках у Facebook закликали сьогодні о 21.00 зібратись на Майдані Незалежності через "силовий розгін блокади".

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що під час контрдиверсійної операції в зоні АТО силами спецоперацій затримано 43 особи, в яких виявлено зброю.

Раніше радник начальника поліції в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна Ольга Атаманова не підтвердила повідомлення штабу блокади про штурм редуту у Кривому Торці.

Нагадаємо, штаб блокади на сторінці у Facebook повідомляв, що на редуті “16 добровольчого батальйону” у Кривому Торці почався штурм у якому задіяна спецгрупа СБУ. Вона за підтримки БТР і спецназу поліції намагається вилучити у учасників Блокади офіційно зареєстровану зброю.

Українські Національні Новини

Політика