ukenru
soratnik-mosiychuka-ne-viklyuchaye-scho-odin-z-vikonavtsiv-buv-poryad-u-moment-vibukhu

Соратник Мосійчука не виключає, що один з виконавців був поряд у момент вибуху

 • 8364 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Такого роду злочин, як вибух у Солом'янському районі Києва, в результаті якого постраждав народний депутат Ігор Мосійчук, свідчить про те, що його готували професіонали, ймовірно, один із тих, хто приводив у дію вибуховий пристрій, був безпосередньо на місці події, адже він мав дивитися, коли саме з'явиться нардеп. Таку думку висловив соратник І.Мосійчука по партії, народний депутат Дмитро Лінько в ефірі "112 Україна", передає УНН.

"Такого роду замах свідчить про те, що це готувалося професіоналами, які можуть дозволити собі слідкувати за Ігорем. Можливо, один із тих хто приводив у дію вибуховий пристрій, був безпосередньо там поруч, тому що він мав дивитися, коли, в який момент саме вийде Ігор", - висловив думку Д.Лінько, додавши, що пов'язує замах на нардепа з його політичною і громадською діяльністю, а не з особистими мотивами.

При цьому речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська заявила, що розглядаються всі версії.

"Зараз працює слідчо-оперативна група, до складу якої увійшли, крім співробітників Служби безпеки, і правоохоронці інших правоохоронних органів. Розглядаються всі версії", - повідомила вона.

"Наразі відомо про 5 постраждалих, двоє, на жаль, загиблі", - вказала О.Гітлянська, зауваживши, що це охоронець І.Мосійчука і місцевий житель, який просто був поряд, а решті нічого не загрожує, вони перебувають у лікарні.

Нагадаємо, раніше у СБУ повідомили УНН, що внаслідок теракту у Києві загинули двоє людей.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на нардепа І.Мосійчука скоїли замах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП