ukenru
sogodni-zranku-27-dilnits-vidkrilis-iz-zatrimkoyu

Сьогодні зранку 27 дільниць відкрились із затримкою

 • 8258 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Сьогодні зранку 27 виборчих дільниць відкрились із затримками, в цілому процес перебігає нормально. Про це повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Станом на сьогодні з 29885 дільничних виборчих комісій лише 27 відкрились з порушенням терміну щодо 8 години ранку. В принципі, ця цифра говорить про те, що процес розпочався належним чином", - зазначила Сліпачук.

За її словами, на одній з дільниць затримка була пов'язана із тим, що ЦВК додатково друкувала весь обсяг бюлетенів для неї, оскільки доставлені спочатку бюлетені були зіпсовані при штампуванні штампом "вибув". Крім того, на деяких дільницях відбулись затримки у зв'язку із ротацією членів ДВК.

Також на одній з дільниць Донецької області був зафіксований випадок підписання протоколу заздалегідь членами ДВК. Пояснюючи це, голова ДВК зазначив, що таким чином хотів зекономити час.

При цьому вона додала, що багато затримок були пов’язані з тим, що члени ДВК не змогли знайти ключі, або з тим, що не опечатані урни для голосування. Також були затримки через не роздруковані бюлетені.

Нагадаємо, на Волині агітують за кандидатів.

Українські Національні Новини

Політика