sogodni-zavershuyetsya-zarakhuvannya-vstupnikiv-do-vnz-na-byudzhet-scho-varto-znati

Сьогодні завершується зарахування вступників до ВНЗ на бюджет: що варто знати

 • 297038 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Сьогодні, 10 серпня, завершується зарахування вступників до українських вищих навчальних закладів на бюджетну форму навчання, повідомляє УНН з посиланням на Освіта.ua.

Деталі

До 5 серпня були сформовані рейтингові списки вступників, а до кінця робочого дня 8 серпня вони мали виконати вимоги до зарахування.

На підставі цього зарахування вступників на бюджет проводиться не пізніше 10 серпня 2023 року.

Важливо

Після зарахування абітурієнтів на бюджет розпочинається зарахування на контракт, що відбуватиметься на підставі або національного мультипредметного тесту, або творчого конкурсу в закладі вищої освіти, або на підставі розгляду мотиваційних листів чи індивідуальної співбесіди залежно від спеціальності та в межах ліцензійного обсягу спеціальності.

Переведення на вакантні бюджетні місця осіб, які зараховані на навчання за контрактом відбувається не пізніше 18 серпня 2023 року.

Надання рекомендацій до зарахування й оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають за контрактом на відкриті та фіксовані (закриті) конкурсні пропозиції, здійснюється не раніше 9 серпня 2023 року.

Зарахування на навчання вступників за рахунок цільових пільгових державних кредитів та за контрактом відбувається не пізніше 30 серпня 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вступ-2023: рекомендації на бюджет отримали майже 79 тисяч абітурієнтів

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі